KARS / MERKEZ - Kars Alpaslan Anadolu Lisesi

Haz

Okulumuz Rehberlik Servisi ile Trafik ve İlk Yardım Kulübü işbirliğinde 'Sağlıklı Yaşam' ve 'Dünya Çevre Günü' konularında farkındalık sağlamak amacıyla ookulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımlarıyla düzenlediğimiz bisiklet turumuzu güzel anılar eşliğinde tamamladık. Katılım sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

In this project, we will learn and teach the assets of Unesco & its functions in the world, so as schools of Unesco club in Turkey & Europe, we will share the practices, activities, informations and works of us as Unesco clubs. So we will share our all works on twinspace.etwinning.net as a source and report our to do activities.

This project will be open all the time. Because each club is observed within 3 years as a nominee. So it will continue as a database.